Kartina TV Brooklyn Logo
1 (888) 832 17 16
отдел продаж 1 (888) 827 06 06
техническая поддержка
Язык: Русский English

Українські канали в США на Картіна ТВ

Сервіс Картіна ТВ – це найкраще російськомовне телебачення в Америці. Крім трансляції російськомовних каналів, ми також ведемо мовлення і українських. Якщо ви хоч раз бачили (на приставці, на комп'ютері або на будь-якому іншому девайсі) наш інтерфейс - ви не могли не помітити, що популярним українським каналам присвячена ціла рубрика. Тому українським американцям подивитися є що.


Чому Картіна ТВ стала популярна серед українців, що живуть в Америці?

По-перше, ми надаємо нашим глядачам можливості, які не можуть надати інші провайдери (мультирум, батьківський контроль, архів за 14 днів, відеотека Картіна ТВV і багато іншого). По-друге, вартість місячного абонемента досить демократична, а якщо купувати річний абонемент з продовженням - виходить ще дешевше!

Так само ми пропонуємо нашим глядачам безкоштовний доступ до відеотеки Картіна ТВ, де зібрана величезна колекція фільмів, серіалів, ток-шоу і музичних концертів. Ще у кожного власника преміум пакету Kartina TV завжди є можливість дивитися IVI, Megogo і START без додаткових доплат, все абсолютно безкоштовно!

До того ж Картіна ТВ регулярно пропонує стати учасником різних акцій, або купити приставку зі знижкою. Детально про це тут.

Кодування українських каналів в 2020 році

Серед наших глядачів пройшла хвиля занепокоєння про те, що українські канали закодують з початку 2020 року. На всіх українських каналах активно транслювали попередження, що незабаром за перегляд цих же самих каналів потрібно додатково платити. Глядачів Картіна ТВ це сповіщення не стосується. Ви як і раніше будете насолоджуватися трансляцією українських телеканалів за ту ж ціну.

Справа в тому, що на території України легалізують перегляд українських каналів через супутник (Віасат, Viasat), а так як версія каналів всього одна, то в «стрім» «врізають» дане повідомлення, яке бачать всі.

Не турбуйтеся, ваші інтереси захищені.

Як підключитися до Kartina TV і дивитися українські канали на Картіна ТВ?

Для перегляду українських та інших телеканалів Kartina TV вам необхідно мати приставку Картіна ТВ і купити діючий абонемент Картіна ТВ. Щоб спростити вам процес покупки у нашому магазині ми підготували готовий стартовий комплект для глядачів-новачків.

Щоб дізнатися більше про Kartina TV і її можливості - відвідайте наш блог! Там ви знайдете дуже багато корисної інформації.



Оставьте свой комментарий

Note: HTML is not translated!